Saknar dig.

"Låt aldrig något stå ivägen för det Ni vill göra, Ta för Er av livet, Låt ingen eller inget stoppa Er."

- Skrivet av älskade Helena i Tara snack.
Saknaden är obeskrivlig, Det går inte en sekund utan att du finns i mina tankar. Du ligger nu med ett lende på dina läppar och jag hoppas att du har det bättre än den lyckligaste varelsen i universum. För det är du värd.

Vila i frid.

Det finns inga ord för min saknad, kommer kännas tomt här utan dig. Sista gången jag träffade dig sa jag: Vi ses snart igen, och det känns förjävligt att jag inte tog de chanserna jag fick att hälsa på dig. Jag hoppas att du kan se dethär och jag hoppas att du förstår hur mycket jag ångrar och hatar mig själv. Hoppas du får det bättre nu. Du har kämpat mycket under den sista tiden, har beundrat dig för det. Du är som en förebild för mig. Och tanken på att jag aldrig mer kommer få se dig igen gör så att jag bryter ihop totalt. Jag har lärt mig så otroligt mycket ifrån dig, det kan ingen ta ifrån mig. Du var en underbar människa, som alla älskade. När jag fick veta att du hade gått bort var det som om hela jag försvann. Jag har varit förberedd för det ganska länge nu, men det känns fortfarande jävligt hårt.

Min högsta önskan är att du har det bra där du är nu. Du kommer alltid finnas med oss, det är en stor, stor saknad som du har lämnat efter dig. Vila i frid Helena, jag kommer aldrig att glömma dig.