Ett inlägg mitt i natten.

God morgon kanske man ska säga?
klockan är snart fyra och jag ska upp om 5 timmar, hmm...
borde jag gå och lägga mig kanske?
Nej usch, nu måste jag verkligen sova. hur tycker ni att min uppdatering har gått så här långt, har den gått bra?
Det kanske inte är värt att offra min viktiga skönhetssömn för att hålla er lite uppdaterade?
hihi..

Idag klockan halv 10 får jag storfrämmande, Glöm inte Klänningarna Sis.

Nej nu blir det till att hoppa i sängen, tänkte visa er hur min kameran på min nya telefon är samtidigt som jag lägger upp en bild på mig och Broder


vad tycker ni?

GOD NATT ALLIHOPA NÄR JAG VAKNAR ÅKER JAG TILL BULGARIEN :)
Nathalie

Bulgarien 08

HAHAHAHAHAHAHAHA, jag blev typ överlycklig först när jag fick veta det eftersom att jag inte kommer vara ensam och uttråkad nu haha :D.

Det är nämligen såhär, Zoes kompis Sofia åker också till Bulgarien imorgon, eller idag. först visste vi bara att vi skulle ta samma plan, sen skulle vi båda till Sunny beach, SEN SKA VI BO PÅ SAMMA HOTELL! läskigt.. :O
Men men, blev fett glad eftersom att jag egentligen skulle åka dit med mamma och uffe helt ensam, men nu har ett nytt hopp väckts haha. Men min högsta önskan är ändå att zoe kommer ner haha :)

Nu börjar jag faktiskt inse att jag åker snart... Flygfebern kommer smygande ;) Min packning går fortfarande åt helvete, tandborste fattas fortfarnade ;) hihi...
har säkert glömt något jätteviktigt men men, vad ska man göra ;)


Om ett dygn är jag och Sofia här och badar, vi ska åka bananbåten haha ;)

Panik,

Panik Panik Panik.
Om 17 timmar sitter jag på ett plan på väg till Sunny beach, och jag har inte ens packat ner en tandborste än, HAHA.
Det känns verkligen inte som att jag ska åka nu, eftersom att vi bokade resan så sent har man inte haft något att längta till. Utan allting har bara rullat på som alltid. Igår sa jag: Jag åker till Bulgarien om 2 dagar. Och helt plötsligt började jag tänka efter: SHIT DET ÄR JU FÖR FAN I ÖVERIMORGON!

Dagen har spenderats med brur :), Sov hos hennes pappa igår. Vid ett tiden drog jag upp Zoe ur sängen och släpade med henne till buss stationen. När jag kom hem tog jag moppen och klippte en gräsmatta som jag så duktigt har tagit ansvar för att göra 3 gånger under 5 veckor, det var andra gången jag gjorde det idag så jag har bara en gång kvar sen efter Bulgarien. Efter det försökte jag packa men det gick inte så bra... Ville till Zoe så fort som möjligt så jag slarvade väldigt mycket. Mötte upp henne i Råcksta runt 8 tiden sen gick vi till vällingby och köpte cigg. Luffade bara runt lite, eftersom att hon var så trött var hon seg som en åsna, men brun hade hon blivit ;). Ojojoj kan fortfarande inte förstå att jag ska vara utan henne i 2 veckor.... USCH USCH USCH, förbered dig på ett samtal i kvarten gumman haha.

Nej nu kan jag faktiskt inte sitta här längre för jag har brottom med min packning. Undrar hur det kommer att sluta det här, haha... Men men, uppdaterar säkert på Arlanda om inte tidigare....
Nathalie


Jag skickar Ipodladdaren till dig istället sis, Hinner inte åka förbi dig, det blev tydligen en omväg ♥

Gothia 08

You're just too good to be true
Can't take my eyes off of you
You'd be like heaven to touch
I wanna hold you so much
At long last love has arrived
And I thank God I'm alive
You're just too good to be true
Can't take my eyes off of you

Pardon the way that I stare
There's nothing else to compare
The sight of you leaves me weak
There are no words left to speak
So if you feel like I feel
Please let me know that it's real
You're just too good to be true
Can't take my eyes off of you

I love you baby and if it's quite all right
I need you baby to warm the lonely nights
I love you baby, trust in me when I say
Oh pretty baby, don't bring me down I pray

Oh pretty baby, now that I've found you stay
And let me love you baby, let me love you

   

Oförglömlig vecka. Många roliga och speciella minnen.

Min första uppdatering på en lång tidpratas

Hej bloggen, Ja det var ju ett tag sedan jag har uppdaterat. Tänkte börja om på nytt nu och börja blogga igen. Men nu ska min blogg bli mer intressant och ha mer uppdateringar. Mycket har hänt sedan jag senast bloggade men inget som är nödvändigt att uppdatera om här.

Det har nu gått 2 dagar sen jag kom hem ifrån Gothia. Jag kan beskriva den veckan med 3 ord: DET VAR UNDERBART. Men eftersom att Saltsjöbadens IF är ett seriöst fotbollslag fick vi inte så mycket fritid förrens efter vi hade åkt ut ur tuneringen, synd var vell det för vem vet vad som kunde hänt om vi hade haft mer ledig tid på oss att träffa folk? Många nya killar träffade vi också. Igemfört med förra året då vi nästan bara träffade nya tjejkompisar? Min hgsta önskan är att jag får uppleva den här veckan ígen, fast då skulle Zoe vara med mig också... Vi har faktiskt planer på att åka ner nästa år och inte spela fotboll utan bara vara med under veckan och göra allt som man gör under Gothia veckan. Men det blir bara av om Fotbollslaget inte åker ner nästa år, det är planer på att vi kanske åker ner till Italien nästa år på någon cup. Vet itne om jag är så sugen med tanke på att vi mötte ett Italienskt lag i år och jag kan ju säga att jag inte vill göra det igen. Så jävla äckliga dom var i det laget. men men.

Nästa roliga sak är att det är 2 dagar kvar tills jag åker till Bulgarien i 2 veckor. OJOJOJ vad jag ska sola :). Zoe fick inte följa med dit, det betyder att jag kommer bryta ihop där nere och typ ringa henne VARENDA dag. Men men sommaren är ju inte slut riktigt än när jag kommer hem så jag tänker åka ner till skåne med henne sen och träffa X,X och X. MInnen ifrån förra sommaren HAHA ;). Hotellet vi kommer bo på nere i Bulgarien har internett cafe så det kommer bli mycket updateringar därifrån kan vi hoppas.

Just nu sitter jag och Z, hemma hos hennes pappa och har precis ätit nudlar med biffsmak. Mindre gott. Lägger säkert inlägg eller två senare ikväll. Måste börja värma upp nu om jag ska börja blogga på riktigt, haha.

  

Stranden och hoteller MOHAHAHA

Puss och Kram Nathalie