I skåne, tillslut

Nu sitter jag här nere med sis, kom sent igår kväll. Så vihann inte med så mycket igår kväll, mest prat, skratt och panik. hihi.
Idag vaknade vi vid 11 det var skönt att få sova några timmar åtminstonde. Får ta ut dom timmar som jag inte hann sova igår natt lite var som.
Efter vi hade vaknat drog vi ut på en promenad till ICA där vi köpta safari youghurt, Mums. Efter det åkte vi hem ett tag och tråkade sen bestämde vi oss för att tagga ut och bada. Så det var bara att sätta på sig bikinin och ut till stranden. Vi hann i princip bara sätta fötterna i vattnet innan det börjar spö regna. men det sket vi i eftersom att det bara var ett litet duggregn. Sen ska vi längre ut i vattnet där det fanns vattenstudsmatta. Halvvägs dit hade det börja regna ännu mer, helt plötsligt börjar det regna så stora och många proppar att det ser ut som att det ska börja hagla. Då var vi glada att vi bara hade bikini på sig, och vi behövde ju inte äns doppa oss innan vi var genomblöta. När vi skulle hem var precis allting blött så vi fick cykla hem i bikini... Många blickar ifrån dom i bilarna kan jag säga..
Nej nu ska vi äta, kommer säkert ett inlägg imorogon också. Kvällarnas planer är att gå ut och träffa nya skåningar :)
ska berätta lite om tågresan sen också haha.

Nathalie ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback